Om Markedu marketing kurser 2018-01-21T13:14:55+00:00

Marketing kurser og inspiration skræddersyet til dit behov

markedu kurser

Markedu tilbyder marketing kurser, online undervisning og inspiration

Markedu tilbyder marketing kurser, der inspirerer. Kurserne er designet til at forbedre dine færdigheder indenfor bl.a. digital marketing, data-driven marketing, marketing automation og email marketing.  Undervisningen leveres af anerkendte marketing-eksperter og foredragsholdere.

Marketing industrien er hurtig skiftende. Hos Markedu ønsker vi at tilfredsstille dine behov for marketing undervisning. Over 10.000 mennesker fra hele verden har deltaget på et af vore kurser eller events.

Markedus mål i Danmark er særligt at dække de områder, der har med data-driven marketing at gøre. Det gør vi ved at tilbyde dig lærerige og inspirerende events. Disse events spænder fra online webinarer til dagslange kurser.

>  Se gratis webinars om marketing her
>  Se Markedu’s indhold på engelsk her og portugisisk her
>  Få marketingtips og ny viden – tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her

Her er et sammendrag af de marketing kurser og anden marketing undervisning vi tilbyder:

Marketing online seminar = Webinars

Webinars (Online webseminar)

Markedus innovative og populære tilgang til indlæring gennem webinarer startede i 2009. Siden da har tusinder deltage i webinarer omhandlende mange forskellige marketing emner. Markedu webinarer afholdes på en lang række sprog. De fleste er på engelsk. Men du kan også finde webinarer på dansk, tysk, portugisisk, fransk, arabisk og farsi.
Deltage på et webinar er en yderst omkostningseffektiv læringsmetode. Desuden leveres Markedus webinars altid af respekterede foredragsholdere og anerkendte eksperter.

> Se her hvad vi tilbyder lige nu

Mobile Marketing Masterclass

Marketing kurser, seminar, masterclasses og workshops i hele verden

Erfaring tæller! Markedu har leveret undervisning og inspiration i mere end 35 lande. For eksempel har vores unikke Email Marketing Masterclass været afholdt i 23 lande. Den originale Digital Marketing Masterclass har modtaget anbefalinger fra marketingafdelinger i 32 lande.

Vi samarbejder ofte med førende organisationer og virksomheder for at skabe inspirations- og undervisningsprogrammer leveret af Markedus Bedste Marketing Foredragsholdere.

> Klik her for at se listen over kommende marketing kurser og events

Marketing-undervisning-hvor-og-hvornaar-du-har-brug--for-det

Marketing undervisning hvor og hvornår du har brug for det

Med vores on-demand marketingløsninger får du værdifuld indsigt og information hvor og hvornår du vil have det. Strippet for selv promovering, er Markedus on-demand undervisning perfekt for tilegnelse af marketing viden, mens du er på farten. Markedus on-demand marketingløsninger er naturligvis leveret af yderst erfarne og dygtige underviser.

> Tilmeld dig det populære nyhedsbrev for at få mere information om on-demand marketing undervisning

Suvereant-indhold-leveret-af-erfarne-marketingundervisere

Marketing underviser til workshops og konsultationer

Det er muligt at booke Markedus eksperter og undervisere til foredrag, workshops og seminarer. Dette kan foregå som åbne arrangementer eller som særligt firma-tilpassede in-house træningsprogrammer. Mulighederne er mange. Kontakt Markedu for mere information.

> Se nogle af Markedus fremragende undervisere her

Marketing kurser og undervisning fra Markedu er for dig, hvis du vil:

  • Have marketing undervisning fra yderst erfarne undervisere
  • Genopfriske din viden om specifikke marketing områder
  • Lære om data-driven marketing, mobile marketing og digital markedsføring
  • Lære om den nyeste udvikling og  moderne marketing teknikker
  • Forbedre dit firmas ROI (Return on Investment) i relation til marketing

Dette er hvad du får!

marketing undervisning

Suverænt indhold leveret af erfarne marketing undervisere

Vi stræber efter at producere suverænt indhold og sikre os, at det er formidlet af undervisere, som vitterlig er erfarne eksperter. Markedu har meget høje standarder for evaluering af vores undervisere og fag eksperter. De bliver især evalueret på deres evne til at levere relevant og inspirerende indhold. Vi vil jo gerne sikre os, at du kommer tilbage igen og igen.

En-meget-okonomisk-og-tidseffektiv-learingsform

En meget økonomisk og tidseffektiv læringsform

Markedu tilbyder undervisning af en bred vifte af marketing emner gennem webinars. Et web-seminar er en nem, billig og interaktiv måde at modtage informationer, diskutere med ligesindede og interagere med underviseren. Mange af vores webinars er gratis, dog ikke alle. Regelmæssig deltagelse på webinars på er en effektiv måde at videreudvikle din viden om marketing.

Inspiration og fokus på fremtiden

Markedus seminarer og events er designet til at inspirere og øge din viden. Undervisere og foredragsholdere er engageret i at tilbyde indhold og case-studier, som er svært at finde andre steder. Vi tror ikke på kendisundervisere eller foredragsholdere, som ikke har relevant erfaring fra det “virkelige liv”. I stedet gør vi en dyd ud af at finde de bedste ”under radaren” eksperter, som kan dele overbevisende indhold med dig.

Hør mere – tilmeld dig Markedus nyhedsbrev. Klik her