Om Markedu marketing undervisning 2016-12-20T00:14:43+00:00

Marketing undervisning og inspiration skræddersyet til dit behov

markedu kurser

Markedu tilbyder undervisning og inspiration indenfor markedsføring

Markedu tilbyder en bred vifte af muligheder for marketing inspiration og undervisning, som er designet til at forbedre dine evner indenfor marketing, branding og kommunikation. Undervisningen leveres af anerkendte marketing-eksperter og foredragsholdere.

Marketing industrien er hurtig skiftende. Hos Markedu gør vi vores bedste for at tilfredsstille dine behov for marketing undervisning, marketing inspiration og ny indsigt i markedsføring.

Markedu’s mål er at dække alle dine marketing behov. Det gør vi ved at tilbyde dig lærerige og inspirerende live webinars, on-demand webinars, online kurser, hvor du selv bestemmer tempoet, pay-as-you-go marketing træning, seminarer, konferencer og workshops. Og vi tilbyder også skræddersyede inhouse kurser og inspiration for virksomheder i Danmark og udlandet.

>  Se gratis webinars om marketing her
>  Se Markedu’s indhold på engelsk her og portugisisk her
>  Tilmeld dig Markedu’s nyhedsbrev gratis her

Her er et sammendrag af marketing undervisning vi tilbyder:

Marketing online seminar = Webinars

Webinars (Online seminar)

Markedu’s innovative og meget populære tilgang til indlæring gennem webinars gør hastigt indtog hos marketingafdelinger verden over. Dette skyldes ikke mindst, at webinars er en yderst omkostningseffektiv læringsmetode. Desuden leveres Markedu’s webinars altid af respekterede foredragsholdere og anerkendte eksperter fra alle områder af marketing. Størstedelen af Markedu’s webinars er gratis marketing undervisning, der tilbydes på dansk, engelsk, portugisisk og andre sprog.

> Tjek det aktuelle program for marketing webinars her

Mobile Marketing Masterclass

Marketing seminar, masterclasses og workshops i hele verden

Vi samarbejder regelmæssigt med organisationer fra hele verden for at skabe inspirations- og undervisningsprogrammer leveret af Markedu’s Bedste Marketing Foredragsholder. Vi har med stor succes afholdt marketing events i mere end 15 lande i Europa, Afrika og Asien.

> Klik her for at se listen over kommende marketing-events

Marketing-undervisning-hvor-og-hvornaar-du-har-brug--for-det

Marketing undervisning hvor og hvornår du har brug for det

Med vores on-demand marketingløsninger får du værdifuld indsigt og information hvor og hvornår du vil have det. Strippet for alt selv promovering, er Markedus on-demand undervisning perfekt for tilegnelse af viden, mens du er på farten. Markedu’s on-demand marketingløsninger er naturligvis levere t af yderst erfarne og dygtige underviser.

> Tilmeld dig det populære nyhedsbrev for at få mere information om on-demand marketing undervisning

Suvereant-indhold-leveret-af-erfarne-marketingundervisere

Marketing underviser til workshops og konsultationer

Det er muligt at booke Markedu’s eksperter og undervisere til foredrag, workshops og seminarer. Dette kan foregå som åbne arrangementer eller som særligt firma-tilpassede in-house træningsprogrammer. Mulighederne er mange. Kontakt Markedu for mere information.

> Se nogle af Markedu’s fremragende undervisere her

Marketing undervisning fra Markedu er for dig, hvis du vil:

  • Have marketing undervisning med højt tempo fra yderst erfarne undervisere
  • Genopfrisk din viden om specifikke marketing områder
  • Lære om sociale medier, mobile marketing og digital markedsføring
  • Lære om de nyste udviklinger og teknikker
  • Forbedre dit firmas ROI (Return on Investment) i relation til marketing

Dette er hvad du får!

marketing undervisning

Suverænt indhold leveret af erfarne marketing undervisere

Vi stræber efter at producere suverænt indhold og sikre os, at det er formidlet af undervisere, som er erfarne eksperter. Markedu har meget høje standarder for evaluering af vores undervisere og fag eksperter. De bliver især evalueret på deres evne til at levere relevant og inspirerende indhold. Vi vil jo gerne sikre os, at du kommer tilbage igen og igen.

En-meget-okonomisk-og-tidseffektiv-learingsform

En meget økonomisk og tidseffektiv læringsform

Markedu tilbyder undervisning af en bred vifte af marketing emner gennem webinars. Et web-seminar er en nem, billig og interaktiv måde at modtage informationer, diskutere med ligesindede og interagere med underviseren. Mange af vores webinars er gratis, dog ikke alle. Regelmæssig deltagelse på webinars på er en effektiv måde at videreudvikle din viden om marketing.

Inspiration og fokus på fremtiden

Markedus seminarer og events er designet til at inspirere og øge din viden. Vores undervisere og foredragsholdere er engageret i at tilbyde indhold og case-studier, som er meget svære at finde andre steder. Vi tror ikke på kendisundervisere eller foredragsholdere, som ikke har relevant erfaring fra det “virkelige liv”. I stedet gør vi en dyd ud af at finde de bedste ”under radaren” eksperter, som kan dele overbevisende indhold med dig.

Husk at melde dig til Markedus nyhedsbrev. Klik her