• EDDM Awards

EDDM Awards præmierer de bedste email markedsføring og data-driven marketing aktiviteter. Nu er der åbnet for tilmelding.

Igen i år afholdes EDDM Awards – det eneste award, der belønner de bedste kampagner og aktiviteter indenfor email markedsføring og data-driven marketing for hele Europa, Afrika og Mellemøsten.

Vindere og runner-ups præmieres ved en Awards Night i Lissabon, der foregår den 22 marts 2018. Samme dag inviteres til mini-konferencen The Future of Email, der også foregår i Lissabon.

De indsendte kampagner vil blive evalueret af en særdeles kompetent, international jury. I juryen er meget erfarne folk fra såvel brandsiden som fra rådgiversiden.

Læs mere om EDDM Awards og se hvordan du kan vinde her

Nye award kategorier hylder facetter af email markedsføring – og det er gratis at deltage i udvalgte kategorier

I år er der kommet en hel del nye kategorier til. Og nogle af disse EDDM Awards kategorier er det helt gratis at deltage i – for eksempel:

  • Best Suscriber Acquisition Program
  • Best Welcome or Onboarding Program
  • Best Use of Video in an Email Campaign
  • Email Personality of The Year

Du kan se alle kategorier og læse hvordan EDDM Awards fungerer her

Hovedkategorierne med fokus på email markedsføring og data-driven marketing

Email markedsføring bliver til stadighed mere avanceret, hvilket er en fordel for både modtager og afsender. Mange virksomheder anvender nu data på en smart måde, når beslutninger skal træffes om indhold, segmenter, timing m.v.

I EDDM Awards hovedkategorierne er fokus på klassiske email markedsføring. Blandt de 8 kategorier i hovedkategorierne finder du:

  • Best Email Newsletter
  • Best Offer Driven Email Campaign
  • Best Nurturing Activity
  • Best Use of Data-Driven Marketing

Du kan se alle hovedkategorier her

Fokus på udvalgte industrier og regionsvindere

email marketing awardsEDDM Awards giver også mulighed for at brands, der er aktive i henholdsvis retail, travel, ecommerce og B2B markedsføring kan vinde deres respektive industry-kategori for “Best Email Marketing in an industry category”.

Hvor B2B email markedsføring ofte har et udpræget fokus på at inspire, uddanne og stimulere publikum, er de nævnte B2C kategorier idag meget dygtige til at binde email markedsføring sammen med andre kanaler.
Vi er overbeviste om at vi vil se meget nytænkning i netop disse kategorier.

Endelig vil arrangørerne præmiere det absolut bedste bidrag med en Gold vinder og desuden præmiere det bedste bidrag fra hver af de tre regioner Europa, Afrika og Mellemøsten.

EDDM Awards er åben for bidrag fra både bureauer, konsulenter og virksomheder

Som tidligere kan både virksomhederne selv nominere deres arbejde til de fleste kategorier. Men også bureauer og konsulenter kan nominere på vegne af deres opdragsgivere.

Se hvordan du får mulighed for at koppe med det danske flag ved EDDM Awards

By | 2018-01-10T09:42:11+00:00 januar 10th, 2018|Bedste reklamekampagne, Email marketing, Marketing automation|0 Comments